Kalender 2020 krijgt een serieuze update

Gisteren ging de eerste bestuursvergadering van ons aankomend surfseizoen door. Een groot deel van de vergadering ging over de investeringen voor 2020. We kunnen al melden dat er opnieuw nieuw surf en sup materiaal zal aangekocht worden en dat we ook zullen starten met een vervolmakingscurus windsurfen in groep, deze is het vervolg op de basis cursus die we reeds aanbieden.

We kunnen ook melden dat de kalender van de surfiesta wedstrijden online staat allook de kalenders van de BABC Raceboard Cup, het open 9.5/7.8 Circuit alsook de Belgisch Kampioenschappen Racing & Slalom. Ook de trainingskalender van ons Junior Team staat online. Onze jeugdleden ontvangen hierover weldra nog een aparte communicatie.

De IkSurf en IkSup sessies staan ook reeds online en de inschrijvingen voor onze Zomer-Surf-Kampen lopen vlot binnen.

Indien je je lidmaatschap nog niet hernieuwd hebt voor het nieuwe seizoen doe dit dan snel, en zeker voor 15 Maart 2020 zodat je nog kan profiteren van het voordeeltarief.

Tot weldra aan het water!

Cursussen (Aspirant)-Initiator Windsurfen

Wist je dat er nog vrije plaatsen zijn voor de cursus Initiator-Windsurfen? Heb je intresse om deze leuke cursus te volgen neem dan zeker eens een kijkje op https://www.wwsv.be/nl/cursussen/initiator waar je alle info kan terugvinden. Ook staan er nog cursussen Aspirant-Initiator op het programma, dit programma kan je dan weer hier terugvinden: https://www.wwsv.be/nl/cursussen/aspirantzwaardboten-surfen Toch nog meer info nodig of geraak je er niet wijs uit, stuur dan gerust een mailtje naar info@wsc-alleman.be #havefun

Hernieuwing lidmaatschap: Brieven verzonden

Hallo, een nieuw surfseizoen komt er weer aan, dat betekent een hernieuwing van Uw lidmaatschap voor 2020. Gisterenochtend gingen onze brieven met betrekking tot deze hernieuwing op de post zodat jullie deze vandaag of morgen zouden moeten ontvangen. Heb je tegen einde van de week geen brief ontvangen laat dit dan zeker weten via info@wsc-alleman.be